Doğum Sonrası Zayıflama Kampında Zayıflama

29 Ekim 2012 Pazartesi

Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflamak : Vücudun şifresi Kitap Yorumu "Bildiğim tek şey okurken mantığımın İŞTE BUDUR demesi, kalbimin kıpır kıpır oynamasıdır."

Selamlar Halil Bey;
Sitenizi görüp, 1-2 başarı hikayesi okuduktan sonra merak uyandırdı bende sisteminiz. Kaç saatimi sitenizi okumakla geçirdim şu an hiç bilmiyorum. Bildiğim tek şey okurken mantığımın İŞTE BUDUR demesi, kalbimin kıpır kıpır oynamasıdır. O gece nasıl sabahladığımı bilemeden kalkar kalmaz ilk işim soluğu kitapçıda almak oldu. Kitabınızı 2 günde neredeyse soluksuz okudum. Her ne kadar teorik bilgilerin anlatıldığı kısımlarda, anlattıklarınız sindirmekte zorlansam da genel olarak çok yalın, anlaşılır ve detaylı bir şekilde konunun bütününü anlatabilmeyi başarmış bir kitap hazırlamışsınız. Emeğinize sağlık…
Vücudun Şifresi
Bugüne kadar hissettiğim ve mantığımla doğru kabul ettiğim tespitlerin birisi tarafından yorumlanması, çözümlenmesi, uygulanması ve sonuca ulaşılması, ayrıca bunun tek bir kişi tarafından değil de yüzlercesi tarafından başarıyla sonuçlandırılması, heyecanımı kat be kat arttırdı.

Hayata olumlu bakmayı ne zaman, nasıl öğrendim belki önemi yok. Ama şunu biliyorum ki olumlu bakmak ile sorunların üzerini kapatmayı çoğu zaman sanırım karıştırıyorum. Benim için önceliklerim sıralamasında bedenim nasıl olmuşsa olmuş listenin hep altlarında kalmış. Her ne kadar doğruları bilsek de yapamayız ya bazen, ben uzun zamandır bedenim ve ruhumun eş zamanlı ve uyumlu, mutlu ve huzurlu olmaları gerektiğini unutmuşum.
Kilolarımı önemsemeden de mutlu olmuş, bu kilolardan kurtulmam gerektiği fikrini gerçekten beynime emretmemiş, kazımamış veya başta da belirttiğim gibi belki de bunun bir sorun olduğunun farkında olup da üstünü kapatmış, görmezden gelmişim.
Daha önce de kilo verme girişimlerim oldu tabi ki… Ama problemimin özünün psikolojik etkenler olduğunu bildiğimden, kendi ayaklarımla gittiğim spor merkezlerini, kendi ellerimle aldığım zayıflama ürünlerini, mantığıma bir türlü oturtamadığımdan ya da kendi içimde bir yerlerde bunun anlamsız olduğun hissettiğimden daha başlamadan bıraktım ve de çöpe attım. O kadar rahat bir insanım ki hiçbir zaman aldığım 1 kilo rahatsız etmedi beni. O 1 kilo, 10 kilo olana kadar. Hayata karşı adaptasyonum o kadar iyi ki o 10 kilo ve 10 kilolarla da yaşamanın bir yolunu buldum ve belki de polyanacılık oynayarak hayatıma devam ettim. Olumsuz etkilere o kadar kulaklarım tıkalı ki sadece zayıflama değil başka konularda da gelen hiçbir olumsuz etkiye tepki vermem, ben kendimi bildikten sonra dünya umurumda olmaz. Bu nedenle bugüne kadar dışarıdan gelen hiçbir söz veya davranış beni kilo vermek için hırslandırmadı. Ama arkadaşların yorumlarını okuyunca bir şeyi fark ettim. Gördüm ki hırs yapmamışım fakat bütün bunlar bilinçaltımda ters tepki yapmış ve ben farkında olmadan daha da kilo almışım.
Şimdi farkında olduğum andır artık…


Sayın Kurt’a bu değerli ‘Vücudun Şifresi’ kitabı yorumu için teşekkür ederiz.
Artık Omder ailesinde Profesyonel Zayıflama Atölyesi Üyesi Olan sayın Kurt'un başarılarını hep birlikte BARAŞARANLAR bölümünden yakın gelecekte takip edeceğimizden hiç şüphemiz yok…
Bu bilinç ve ‘düşünebilme yeteneği’ sayesinde doğru yolda durmaksızın yol alacağından eminiz.
Sağlıklı ve Kalıcı Kilo vermek ve Gelişerek Değişim Modeli ile hızlı ve sağlıklı zayıflamak için tek şart. Tam teslimiyet duygusu içinde doğru kapıda olduğunuz bilinci ile bedeninizi bize teslim ederek, bir süre sonra ruhunuzla uyumlu bir şekilde çalışan, sağlıklı fit ve ideal kiloda yeni bedeninizi geri almanız olacaktır.
Hızlı ve sağlıklı, Kalıcı zayıflamak için Dünyada Tartışmasız tek adres: HK Performans profesyonel üyelik seçenekleridir.
Çünkü;  İşimiz Gücümüz, sadece ve sadece ‘ZAYIFLATMAK’ VE SAĞLIKLI İDEAL KİLODA Hayatın tüm renklerini doyasıya SİZE yaşatmaktır.
Bizi biraz araştıran herkes bu gerçeği fark edecektir

Yazının Devamı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder